Λογισμικό Ζύγισης

H μεγάλη εμπειρία μας στην κατασκευή γεφυροπλάστιγγας, μας βοήθησε στην ανάπτυξη προηγμένων εφαρμογών γεφυροπλάστιγγας όπως για παράδειγμα το λογισμικό διαχείρισης γεφυροπλάστιγγας , WIS. Αυτό το πακέτο λογισμικού γεφυροπλάστιγγας σας βοηθά στην διαχείριση των πληροφοριών και στην βελτιστοποίηση της διαδικασίας της ζύγισης. Επίσης με την προσθήκη της εποπτεύουσας κάμερας και της αυτόματης αναγνώρισης πινακίδων,μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζύγισης και της θέσης του οχήματος. Τέλος, μπορείτε να μετατρέψετε γεφυροπλάστιγγας σας σε ένα τερματικό χωρίς χειριστή με το Weighmatic, μια χαμηλού κόστους λύση που σας επιτρέπει την πλήρη αυτοματοποίηση των διεργασιών.

Η εταιρία μας προσφέρει μεγάλη γκάμα από έτοιμες λύσεις καθώς και εξατομικευμένες εφαρμογές, ανάλογα τις ανάγκες του πελάτη, με σύγχρονα και ποιοτικά λογισμικά για εύκολη και γρήγορη σύνδεση μεταξύ της ζυγαριάς και του χρήστη.

Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός ( ΙΜΟ ) τροποποίησε την συνθήκη SOLAS (Safety of Life at Sea). Η τροποποίηση αυτή επιβάλει το βάρος κάθε εμπορευματοκιβωτίου να επαληθεύετε πριν την φόρτωση. Η απαίτηση αυτή θα καταστεί νομικά σε ισχύ την 1η Ιουλίου 2016. Μετά την ημερομηνία αυτή θα αποτελεί παραβίαση της συνθήκης εάν φορτωθεί σε πλοίο εμπορευματοκιβώτιο χωρίς να έχει πιστοποιηθεί το βάρος του. 

Το Λογισμικό Διαχείρισης Γεφυροπλάστιγγας συνδυάζει τη ζύγιση επί της γεφυροπλάστιγγας με την συλλογή και διαχείριση δεδομένων. Είναι φιλικό, αξιόπιστo, ασφαλές, ευέλικτο και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να καλύπτει ακριβώς τις απαιτήσεις του τελικού χρήστη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ζυγίσεις σε γεφυροπλάστιγγες με μεγάλη κίνηση οχημάτων όπου είναι αναγκαία η άμεση λήψη και επεξεργασία των στοιχείων ζύγισης και των σχετικών δεδομένων.

Το σύστημα Wis Τraceability, αναπτυγμένο από την Ν.Ι. Κουριδάκης ΕΠΕ - Cretan Scales είναι το πλέον ενδεδειγμένο και ολοκληρωμένο σύστημα για τον έλεγχο παραγωγής και διαχείρισης αποθήκης με Διασφάλιση Ολικής Ιχνηλασιμότητας, χύδην και συσκευασμένων Ά υλών, ετοίμων, ημιετοίμων και υλικών συσκευασίας.

Όταν το ζυγολόγιο τυπώνεται ,αυτόματα μία φωτογραφία (η μπροστινή πλευρά του φορτηγού) ή δύο φωτογραφίες (η μπροστινή και η πίσω πλευρά του φορτηγού) αποθηκεύονται στην μνήμη του συστήματος.

Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ζυγίσεων γεφυροπλάστιγγας χωρίς χειριστή μέσω της χρήσης αναγνώστη καρτών – badge reader - ή της πληκτρολόγησης κωδικού πρόσβασης σε touch panel. 

AWIS is an automatic system for factories truck loading and weighing manipulation. There are five different weighing procedures according to the programmed card type: Bulk loading, material sent, intake material, other types of weighing and internal factory handle.

Please reload

Cretan - Scales
Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

TEL:+30 28210 23670 -5

Fax:+30 28210 23685

EMAIL:info@kouridakis.com

Mobile:+306974030940

Mobile:+306974030942

 

  • Facebook Basic Square
  • YouTube Reflection
  • Google+ Long Shadow

 

Follow us:

Copyright © NI Kouridakis Ltd 2014-2024  

All Rights reserved