Συνδετικά Κυτία

Η εταιρία μας προσφέρει ποιοτικά συνδετικά κυτία για εύκολη και γρήγορη σύνδεση μεταξύ των Δυναμοκυψελών

Analogue Junction Box

Το κουτί αναλογικής σύνδεσης (ABJ) χρησιμοποιείται για τη σύνδεση έως και 10 δυναμοκυψελών αναλογικού φορτίου. Τα αναλογικά σήματα των εισόδων συνδυάζονται μαζί για να παράγουν ένα τελικό σήμα. Διορθώνεται και αφου προσαρμοστεί τιμή βάρους, θα εμφανίζεται σε έναν ενδείκτη βάρους.

Digital Junction Box

Συνδέεται με απλές αναλογικές δυναμοκυψέλες και επεξεργάζεται το σήμα της κάθε μιας ξεχωριστά. Το σήμα της κάθε δυναμοκυψέλης ενισχύεται και υπόκειται σε επεξεργασία και η τιμή βάρους της κάθε μιας δυναμοκυψέλης προστίθεται ψηφιακά για τον υπολογισμό του συνολικού βάρους.

ATEX Junction Boxes

Όλα τα κουτιά Junction Boxes είναι διαθέσιμα με προστασία από έκρηξη, σύμφωνα με EEx ia IIC T6. Το πλαίσιο από αλουμίνιο είναι επίσης διαθέσιμo με προστασία από έκρηξη, σύμφωνα με EEx e IIC T6 . Όλα τα κουτιά διακλάδωσης μπορoύν να συνδεθούν με ένα θωρακισμένο καλώδιο 6-wire στα όργανα. Τα ζωγραφισμένα κουτιά διακλάδωσης, από αλουμίνιο και τα κουτιά διακλάδωσης από ανοξείδωτο ατσάλι είναι σχεδιασμένα για να συνδέσετε έως και 4 δυναμοκυψέλες παράλληλα. Τα κουτιά διακλάδωσης πολυεστέρα έχουν σχεδιαστεί για να συνδέσετε μέχρι και 6 ή 8 δυναμοκυψέλες παράλληλα (σχεδιασμός τους περιλαμβάνει συλλέκτες κυμάτων για την αντικεραυνική προστασία).

Please reload

Cretan - Scales

Copyright © NI Kouridakis Ltd 2014-2024  

All Rights reserved 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

TEL:+30 28210 23670 -5

Fax:+30 28210 23685

EMAIL:info@kouridakis.com

Mobile:+306974030940

Mobile:+306974030942

Chania - Greece

 

 

Follow us:

  • Facebook Basic Square
  • YouTube Reflection
  • Google+ Long Shadow